Over Buddiez


Mijn naam is Maartje Steinfort-Bakx, en maak alle producten die je op de website ziet met veel liefde en passie. 

Ik werk het meeste met leer en verschillende soorten touw.

Met leer zijn de mogelijkheden eindeloos en dat maakt het zo geweldig om mee te werken. Je start met een naturel stuk leer en daar kun je meest geweldige creaties mee maken.

Ik houd ontzettend van aardetinten en dat zie je dan ook vaak terug in mijn ontwerpen.

 

Ben je op zoek naar een unieke halsband, lijn of accessoire? Kijk eens rustig rond. Heb je zelf een ander idee? Laat het dan weten. Ik kijk graag mee naar de mogelijkheden.

  

De leren producten worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Dit tuigleer is uitermate geschikt voor halsbanden, hoofdstellen etc. De leren producten worden behandeld met een speciale finish, zodat het tegen een stootje kan. De leren producten blijven wel een luxe product en kunnen niet zo goed tegen een modderbad en zout water;)

 

De touwlijnen zijn meestal gemaakt van katoen of ppm koord. Lichtgewicht en beschikbaar in mooie kleuren.

 

Omdat alle producten met de hand gemaakt worden, is de levertijd wat langer dan de meeste webshops. Hierdoor moet je even wat langer wachten. Maar dan heb je ook een uniek Buddiez© product in huis. Alle producten worden met de hand en op maat gemaakt per bestelling en speciaal voor jouw hond of paard. Hierdoor zijn de producten helaas ook niet terug te sturen.  De actuele levertijd is 3-4 weken.