FAQ

 

-Wat is de levertijd?

De levertijd is momenteel 4-6 weken. Alle producten worden met de hand gemaakt. En dat kost tijd. Kwaliteit vinden we erg belangrijk. daarom duurt het wat langer dan dat je bij een gemiddelde webshop gewend bent. 

 

- Hoe meet je de lengte van een hondenlijn?

Bij ons is de totale lengte van de lijn, de afstand tussen de musketon en het handvat. Let daarom goed op bij het meten van je huidige lijn. Dan weet je precies welke lengte je wil bestellen.

 

- Waarom is het nodig om de juist gemeten halsomvang door te geven?

Dat is omdat we de halsband dan goed passend kunnen maken. Bij een volwassen hond zullen we dan het middelste gaatje van de verstelbare sluiting op de maat van de halsomvang maken.

Wil je weten hoe je het beste de halsomvang van je hond kunt meten? Kijk dan bij "kleuren en maten"in het hoofdmenu.

 

-Kan ik mijn bestelling volgen wanneer het verzonden is?

Ja dat kan zeker. Als je bestelling ontvangen is door Post NL, dan ontvang je een mail met daarin de track en trace code.

 

-Kan ik mijn bestelling retourneren wanneer de halsband of lijn niet past?

Nee, helaas dat kan niet. Alle producten worden op bestelling gemaakt, met de kleuren van je keuze. En in de maat die je doorgegeven hebt. Mocht je nou zeker weten dat de maat niet klopt met de bestelde maat? Of wil je dat de halsband of lijn vermaakt wordt? Neem dan even contact op. Dan kijken we wat er mogelijk is.

 

- Mijn halsband of lijn is kapot gegaan. Kun je het repareren?

In de meeste gevallen is het zeker te repareren tegen vergoeding. Je kunt het product dan naar ons toesturen. 

Neem dan eerst even contact op, zodat we het kunnen bespreken.

 

- Maken jullie ook tuigjes?

Nee, die maken we niet. het is lastig om de juiste maat thuis te meten, en dan een goed passend tuig te maken. 

En zeker bij een tuigje is het heel belangrijk dat de maten goed kloppen en dat het tuig prettig zit.

 

- Ik zie dat de ring van de halsband om de lijn aan vast te maken bij de sluiting zit. Waarom is dat? want ik vind het mooier als het in het midden zit.

Dat klopt. De ring zetten met een goede reden bij de sluiting. Wanneer de ring in het midden zit, dan trek je de sluiting bij het wandelen(wanneer de hond wat trekt) in de keel. Dat is natuurlijk verre van prettig voor de hond en kan schade toebrengen aan de luchtpijp. Daarom wordt de ring bij de sluiting geplaatst.