workshops

Workshop: Touw halsband en hondenlijn maken

Wil jij ook leren hoe je een halsband en hondenlijn voor je viervoeter moet maken? 

Ik geef regelmatige leuke workshops op mijn knusse zolder/atelier, waarin ik de technieken uitleg die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. In deze workshop leer je een halsband en een hondenlijn te maken van gevuld ppm touw. 

De mogelijkheden en variaties zijn eindeloos. Ik heb ontzettend veel verschillende materialen in allerlei kleuren om het touw mee af te werken. 

 

De workshop is van 10.00 - 15.00. Of van 9.30 - 14.30. Afhankelijk van de dag. Zie de agenda hieronder.

Onder het genot van een kopje koffie/ thee en wat lekkers zoeken we de kleuren en materialen uit. Daarna gaan we lekker aan de slag. 

Na de verzorgde lunch gaan we verder met de halsband en hondenlijn. Mocht je al eerder klaar zijn, dan kun je bijvoorbeeld nog een leuke bijpassende sleutelhanger maken. Lukt het net niet om je creaties af te maken? Geen probleem. Met genoeg kennis en de nog benodigde materialen kun je thuis je set afmaken.

 

Kosten voor de workshop zijn:

1 persoon € 80 pp

2 personen € 75 pp

3 of 4 personen € 70 pp

 

Helaas kan je eigen hond niet mee naar de workshop. Vergeet dus niet om de halsomvang goed op te meten voordat je komt. Of neem een goed passende halsband mee, dan gebruiken we die als maat.

 

Heb je nog vragen of interesse? Wil je een workshop volgen op een andere dag dan in de agenda staat? Stuur dan een berichtje voor de mogelijkheden.

Workshop: Hondenlijn of jachtlijn maken

Wil jij ook leren hoe je een hondenlijn of jachtlijn voor je viervoeter moet maken? 

Ik geef regelmatige leuke workshops op mijn knusse zolder/atelier, waarin ik de technieken uitleg die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. In deze workshop leer je een hondenlijn of trainingslijn te maken van gevuld ppm touw. 

De mogelijkheden en variaties zijn eindeloos. Ik heb ontzettend veel verschillende materialen in allerlei kleuren om het touw mee af te werken. 

 

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur 

Onder het genot van een kopje koffie/ thee en wat lekkers zoeken we de kleuren en materialen uit. Daarna gaan we lekker aan de slag. 

Lukt het net niet om je creatie af te maken? Geen probleem. Met genoeg kennis en de nog benodigde materialen kun je thuis je hondenlijn afmaken.

 

Kosten voor de workshop zijn:

1 persoon € 55 pp

2 personen € 50 pp

3 of 4 personen € 45 pp

 

Helaas kan je eigen hond niet mee naar de workshop. 

Wil je een workshop volgen? Kijk dan in de agenda voor de beschikbare data, of stuur me een berichtje voor de mogelijkheden!

agenda

 

Zaterdag 1 juni           10.00 - 15.00    Nog 3 plaatsen beschikbaar   workshop: touwhalsband en hondenlijn maken

 

Locatie is in Boxtel. (NB)

Het natuurlijk hartstikke gezellig om met een aantal vriendinnen, vrienden of gelijkgestemden de workshop te volgen.  Kom je liever alleen? Geef dit dan even door. Het kan zijn dat er al iemand meer komt op de dag van je keuze.

 

Wil je een workshop boeken? Of komt een andere dag beter uit?

Stuur dan even een berichtje. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.